Kapcsolat

Boltunk az Egyetemi tavaszi szünet alatt az alábbiak szerint tart nyitva:

Nyitva tartás:

Hétfő: 09.00 - 15.00 (2024.03.25)

Kedd: ZÁRVA (2024.03.26)

Szerda / Wednesday: 11.00 - 16.00 (2024.03.27)

Csütörtök / Thursday: 08.00 - 15.00 (2024.03.28)

Péntek / Friday: 08.00 - 14.00 (2024.03.29-én ZÁRVA)

Szombat – Vasárnap ( Saturday – Sunday): Zárva / Closed


Elérhetőségek:
+36 30/217-1220
jegyzetbolt.a3kft@gmail.com
Mohai Attila

Cím: 1078 Budapest, István u. 2.

Állatorvostudományi Egyetem területén: G épület

Tisztelt Vásárlók!

Sajnos a kiszállítást csak Magyarország
területére tudjuk vállalni.

Essential guides on swine health and production. Control of swine salmonellosis

Essential guides on swine health and production. Control of swine salmonellosis
Raktáron / Szállítás: 2 - 4 munkanap
Értékelés:

Cikkszám: 1495

LANGUAGE: ENGLISH

Authors: Mainar Jaime, Raúl Carlos;Creus Gibert, Eva;Chef du Monde
Release date: 2019
ISBN: 978-84-17640-04-0
Pages: 92
Binding: Soft cover. Wire-o
Format: 17 x 11

This handbook aims to be a useful and practical tool for pig production companies and vets who have to tackle digestive diseases in piglets in their first few days of life. It includes chapters on the physiology and immunity of the piglet gastrointestinal tract, and the causes, diagnosis, and control strategies those that are currently available and alternatives that will soon be developed for the main agents that cause neonatal diarrhoea in pigs. The contents are the result of the joint work of renowned specialists with many years experience in enteric diseases in pigs.

Akciós ár: 16 800 Ft helyett 10 800 Ft
Akció ideje: 2020.04.04 - 2024.03.31
+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!