Cikkszám: 10754
Állatorvosi takarmányozástan és dietetika. II. átdolgozott kiadás.
Szerkesztette: Fekete Sándor György
Szerzők:
-Andrásofszky Emese, szakmérnök
-Dr. Bersényi András, PhD
-Habil. Prof. Dr. Cenkvári Éva, CSc
-Prof Dr. Fekete Sándor György, CSc, DSc
-Habil. Prof. Dr. Fébel Hedvig, CSc
-Habil. Prof. Dr. Hullár István, CSc
-Prof. Dr. Szabó József Zsigmond, CSc, DSc
Oldalszám: 616 oldal
Kötés: Keménytáblás-cérnafűzött
Kiadás Éve: 2009-es II. Kiadás, 2017-ben hibajavított változatának a 2025-ös utánnyomása
Fejezetenként tárgyalt fajok:
-A sertés emésztésélettana és takarmányozása
-Kisemlősök (Görény, csincsilla)
-A kutya s a macska táplálása és dietetikája
-A baromfifajok takarmányozása
-Kisrágcsálók táplálása
-A nyúl emésztésélettana és takarmányozása
-A ló emésztésélettana és takarmányozása
-A szarvasmarha takarmányozása
-A juh takarmányozása
-A kecske takarmányozása
-A haltakarmányozás alapjai: a ponty és a pisztráng
Legyen Ön az első hozzászóló!
































