Kapcsolat

Boltunk az Egyetemi tavaszi szünet alatt az alábbiak szerint tart nyitva:

Nyitva tartás:

Hétfő: 08.00 - 16.00

Kedd: 08.00 - 16.00

Szerda / Wednesday: 08.00 - 16.00

Csütörtök / Thursday: 08.00 - 17.00

Péntek / Friday: 08.00 - 15.00

Szombat – Vasárnap ( Saturday – Sunday): Zárva / Closed


Elérhetőségek:
+36 30/217-1220
jegyzetbolt.a3kft@gmail.com
Mohai Attila

Cím: 1078 Budapest, István u. 2.

Állatorvostudományi Egyetem területén: G épület

Tisztelt Vásárlók!

Sajnos a kiszállítást csak Magyarország
területére tudjuk vállalni.

Élelmiszer-higiénia Élelmiszerlánc-biztonság.

Élelmiszer-higiénia Élelmiszerlánc-biztonság.
Jelenleg nem kapható
Értékelés:

Cikkszám: 012

Szerző: Laczay Péter.

Terjedelem:648 oldal
Kiadó:Mezőgazda Kiadó
ISBN:9789632866222
Kötés:kötve
Kiadás éve:2011
Méret:170x240 mm

Az élelmiszer-higiénia ismeretanyaga az elmúlt évtizedben jelentősen kibővült, tükrözve az élelmiszer-biztonság kialakításában betöltött kiemelkedő szerepét az élelmiszerlánc teljes vertikumában.
Az élelmiszerek biztonságos fogyaszthatóságának megteremtése az élelmiszer-ipari vállalkozók feladata és felelőssége. Ennek az élelmiszer-higiéniai szabályok és követelmények betartásával, a veszélyelemzésen alapuló önellenőrzési rendszer kialakításával és működtetésével tudnak eleget tenni. Az élelmiszer-higiéniai szabályok és követelmények betartását az állam a hatósági élelmiszer-ellenőrzés keretében kontrollálja.
A mű az élelmiszerlánc különböző pontjain, illetve a hatósági ellenőrzésben dolgozó szakemberek munkájához nyújt segítséget, ugyanakkor fontos tankönyv az egyetemi karokon folyó, élelmiszer-biztonsággal kapcsolatos stúdiumok résztvevői számára is.
A könyv négy fő fejezete az általános élelmiszer-higiéniával, a tej, a hús, valamint egyéb élelmiszerek higiéniájával és az élelmiszer-higiéniai igazgatás témaköreivel foglalkozik.

+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!