Kapcsolat

Cím: 1078 Budapest, István u. 2.

Állatorvosi egyetem területén: G épület, testnevelési tanszék főbejáratától 4 méterre (épületen belül)

Hétfő / Monday: 08.00 – 16.00
Kedd / Tuesday: 08.00 – 16.00
Szerda / Wednesday: 08.00 – 16.00
Csütörtök / Thursday: 08.00 – 16.00
Péntek / Friday: 08.00 – 14.00

Elérhetőségek:

Mohai Attila: 0630/217-1220
e-mail: jegyzetbolt.a3kft@gmail.com

Tisztelt Vásárlók!

Sajnos a kiszállítást csak Magyarország területére tudjuk vállalni.

Élelmiszer-higiénia Élelmiszerlánc-biztonság.

Élelmiszer-higiénia Élelmiszerlánc-biztonság.
Jelenleg nem kapható
Értékelés:

Cikkszám: 012

Szerző: Laczay Péter.

Terjedelem:648 oldal
Kiadó:Mezőgazda Kiadó
ISBN:9789632866222
Kötés:kötve
Kiadás éve:2011
Méret:170x240 mm

Az élelmiszer-higiénia ismeretanyaga az elmúlt évtizedben jelentősen kibővült, tükrözve az élelmiszer-biztonság kialakításában betöltött kiemelkedő szerepét az élelmiszerlánc teljes vertikumában.
Az élelmiszerek biztonságos fogyaszthatóságának megteremtése az élelmiszer-ipari vállalkozók feladata és felelőssége. Ennek az élelmiszer-higiéniai szabályok és követelmények betartásával, a veszélyelemzésen alapuló önellenőrzési rendszer kialakításával és működtetésével tudnak eleget tenni. Az élelmiszer-higiéniai szabályok és követelmények betartását az állam a hatósági élelmiszer-ellenőrzés keretében kontrollálja.
A mű az élelmiszerlánc különböző pontjain, illetve a hatósági ellenőrzésben dolgozó szakemberek munkájához nyújt segítséget, ugyanakkor fontos tankönyv az egyetemi karokon folyó, élelmiszer-biztonsággal kapcsolatos stúdiumok résztvevői számára is.
A könyv négy fő fejezete az általános élelmiszer-higiéniával, a tej, a hús, valamint egyéb élelmiszerek higiéniájával és az élelmiszer-higiéniai igazgatás témaköreivel foglalkozik.

Ár: 12 000 Ft
+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!