Kapcsolat

Cím: 1078 Budapest, István u. 2.

Állatorvosi egyetem területén: G épület, testnevelési tanszék főbejáratától 4 méterre (épületen belül)

Kedves Vásárlók!

 2019. Július 24. - Augusztus 5. között webshopunkra beérkezett rendelések, augusztus 5. után kerülnek feldolgozásra.
Ez idő alatt személyes vásárlásra sincs lehetőség! Megértésüket köszönjük!

A nyári szünet alatt zárva tartunk!

Várható nyitás: 2019 Szeptember 9.

Webshopunk ez idő alatt is üzemel, csökkentett feldolgozással.
Sajnos adott esetekben a kiszállítás a megrendeléstől kezdve 1-1,5 hét is lehet!

Továbbra is lesz lehetőség személyes vásárlásra, előre egyeztetett időpontban!

Elérhetőségek:
www.a3shop.hu
Mohai Attila: 0630/217-1220
e-mail: jegyzetbolt.a3kft@gmail.com

Tisztelt Vásárlók!

Sajnos a kiszállítást csak Magyarország területére tudjuk vállalni.

Versenykéeps tojástermelés

Versenykéeps tojástermelés
Raktáron
Új
Értékelés:

Cikkszám: 427

Terjedelem: 320 oldal

ISBN: 9786155224423

Méret: A4

Súly: 1050 gramm

Kiadó: Szaktudás Kiadó Ház

Szerző: Pupos Tibor - Sütő Zoltán - Szöllősi László (szerkesztők)

Leírás: A tojás kezdetektől fogva az egyik olyan alapvető táplálékforrásunk, ami természetes formájában elérhető és hasznosítható. A XX. századra a baromfihús- és tojástermelés a világ élelmiszer-termelésének meghatározó ágazata lett, és ma már az emberiség állati eredetű fehérjefogyasztásának legnagyobb hányadát adja. Könyvünk elsősorban azoknak szól, akik az üzemmérettől és a vállalkozási formától függetlenül, de programozott termelési viszonyok között akarnak étkezési tojástermelést folytatni, és ehhez a munkához gazdálkodási, valamint baromfitartási szakismeretekre, technológiai ajánlásokra, összehasonlító modellszámításokra, ötletekre vagy tanácsra van szükségük. Őszintén reméljük, hogy a most kézben tartott, gyakorlatias szakkönyv felépítésével, ismeretanyagával és kézikönyv jellegével sokat tud majd segíteni és szívesen forgatott munka lesz minden tojástermelő számára.

Ár: 10 900 Ft

+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!