Kapcsolat

Cím: 1078 Budapest, István u. 2.

Állatorvosi egyetem területén: G épület, testnevelési tanszék főbejáratától 4 méterre (épületen belül)

Kedves Vásárlónk!

Boltunk 2019.01.29. Kedden zárva tart!

Megértésüket Köszönjük!

Nyitva tartás / Opening
2019.01.07 – 2019.02.01 között:

Hétfő / Monday: 08.00 – 15.00
Kedd / Tuesday: 08.00 – 15.00
Szerda / Wednesday: 08.00 – 15.00
Csütörtök / Thursday: 08.00 – 15.00
Péntek / Friday: 08.00 – 14.00

Elérhetőségek:

Mohai Attila: 0630/217-1220
e-mail: jegyzetbolt.a3kft@gmail.com

Tisztelt Vásárlók!

Sajnos a kiszállítást csak Magyarország területére tudjuk vállalni.

A takarmányozás alapjai, Új 2015.

A takarmányozás alapjai, Új 2015.
Raktáron
Új
Értékelés:

Cikkszám: 411

Terjedelem 452 oldal
Kiadó Mezőgazda
ISBN 9789632867151
Újdonság 1
Kötés kötve
Kiadás éve 2015
Méret 170 x 240 mm

Negyedik, átdolgozott bővített kiadás.

A mű azokat a takarmányozási ismereteket tartalmazza, amelyekkel egy állattenyésztőnek ma már rendelkeznie kell, ha jó minőségű termékekkel akar a piacon maradni. Ahhoz, hogy háziállataink a legjobb összetételű takarmánnyal a legkedvezőbb hús-, gyapjú-, tej-, tojástermelést tudják produkálni, szaporodási eredmények is, ismerni kell a szervezetükben végbemenő folyamatokat, az etetett takarmányok kémiai összetételét, emészthetőségét, táplálóanyagainak átalakulását, az egyes fajok – életkoruknak megfelelő – táplálóanyag-szükségletét. Tetemes fejezet tartalmazza a takarmányok hosszú sorát, amiben megtaláljuk a zöldtakarmányokat, a silózott takarmányokat, a szénaféléket, a mezőgazdasági és élelmiszeripari melléktermékeket. Külön ismertetik a szerzők a takarmányok tartósításának lehetőségeit, erjesztésük módszereit, a szárítással való tartósítás legújabb eljárásait, a takarmányok etetésre előkészítésének módjait, valamint a takarmánykeverékek gyártásának technológiáját. Ma már mindezek ismerete nélkül nem lehet gazdaságos állattartást folytatni, nem lehet előállítani jó minőségű, állati eredetű élelmiszereket.

 

Ár: 7 200 Ft

+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!