Kapcsolat

Cím: 1078 Budapest, István u. 2.

Állatorvosi egyetem területén: G épület, testnevelési tanszék főbejáratától 4 méterre (épületen belül)

Kedves Vásárlók!

 2019. Július 24. - Augusztus 5. között webshopunkra beérkezett rendelések, augusztus 5. után kerülnek feldolgozásra.
Ez idő alatt személyes vásárlásra sincs lehetőség! Megértésüket köszönjük!

A nyári szünet alatt zárva tartunk!

Várható nyitás: 2019 Szeptember 9.

Webshopunk ez idő alatt is üzemel, csökkentett feldolgozással.
Sajnos adott esetekben a kiszállítás a megrendeléstől kezdve 1-1,5 hét is lehet!

Továbbra is lesz lehetőség személyes vásárlásra, előre egyeztetett időpontban!

Elérhetőségek:
www.a3shop.hu
Mohai Attila: 0630/217-1220
e-mail: jegyzetbolt.a3kft@gmail.com

Tisztelt Vásárlók!

Sajnos a kiszállítást csak Magyarország területére tudjuk vállalni.

A takarmányozás alapjai, Új 2015.

A takarmányozás alapjai, Új 2015.
Raktáron
Új
Értékelés:

Cikkszám: 411

Terjedelem 452 oldal
Kiadó Mezőgazda
ISBN 9789632867151
Újdonság 1
Kötés kötve
Kiadás éve 2015
Méret 170 x 240 mm

Negyedik, átdolgozott bővített kiadás.

A mű azokat a takarmányozási ismereteket tartalmazza, amelyekkel egy állattenyésztőnek ma már rendelkeznie kell, ha jó minőségű termékekkel akar a piacon maradni. Ahhoz, hogy háziállataink a legjobb összetételű takarmánnyal a legkedvezőbb hús-, gyapjú-, tej-, tojástermelést tudják produkálni, szaporodási eredmények is, ismerni kell a szervezetükben végbemenő folyamatokat, az etetett takarmányok kémiai összetételét, emészthetőségét, táplálóanyagainak átalakulását, az egyes fajok – életkoruknak megfelelő – táplálóanyag-szükségletét. Tetemes fejezet tartalmazza a takarmányok hosszú sorát, amiben megtaláljuk a zöldtakarmányokat, a silózott takarmányokat, a szénaféléket, a mezőgazdasági és élelmiszeripari melléktermékeket. Külön ismertetik a szerzők a takarmányok tartósításának lehetőségeit, erjesztésük módszereit, a szárítással való tartósítás legújabb eljárásait, a takarmányok etetésre előkészítésének módjait, valamint a takarmánykeverékek gyártásának technológiáját. Ma már mindezek ismerete nélkül nem lehet gazdaságos állattartást folytatni, nem lehet előállítani jó minőségű, állati eredetű élelmiszereket.

 

Ár: 7 200 Ft

+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!