Kapcsolat

Boltunk az Egyetemi tavaszi szünet alatt az alábbiak szerint tart nyitva:

Nyitva tartás:

Hétfő: 08.00 - 16.00

Kedd: 08.00 - 16.00

Szerda / Wednesday: ZÁRVA (2024.05.01-én)

Csütörtök / Thursday: 08.00 - 17.00

Péntek / Friday: 08.00 - 15.00

Szombat – Vasárnap ( Saturday – Sunday): Zárva / Closed


Elérhetőségek:
+36 30/217-1220
jegyzetbolt.a3kft@gmail.com
Mohai Attila

Cím: 1078 Budapest, István u. 2.

Állatorvostudományi Egyetem területén: G épület

Tisztelt Vásárlók!

Sajnos a kiszállítást csak Magyarország
területére tudjuk vállalni.

Versenyképes tojástermelés

Versenyképes tojástermelés
Raktáron / Szállítás: 2 - 4 munkanap
Értékelés:

Cikkszám: 733

Versenyképes tojástermelés

Szerző: Pupos Tibor - Sütő Zoltán - Szöllősi László (szerkesztők)

Leírás: A tojás kezdetektől fogva az egyik olyan alapvető táplálékforrásunk, ami természetes formájában elérhető és hasznosítható. A XX. századra a baromfihús- és tojástermelés a világ élelmiszer-termelésének meghatározó ágazata lett, és ma már az emberiség állati eredetű fehérjefogyasztásának legnagyobb hányadát adja. Könyvünk elsősorban azoknak szól, akik az üzemmérettől és a vállalkozási formától függetlenül, de programozott termelési viszonyok között akarnak étkezési tojástermelést folytatni, és ehhez a munkához gazdálkodási, valamint baromfitartási szakismeretekre, technológiai ajánlásokra, összehasonlító modellszámításokra, ötletekre vagy tanácsra van szükségük. Őszintén reméljük, hogy a most kézben tartott, gyakorlatias szakkönyv felépítésével, ismeretanyagával és kézikönyv jellegével sokat tud majd segíteni és szívesen forgatott munka lesz minden tojástermelő számára.

Terjedelem: 320 oldal

ISBN: 9786155224423

Ár: 6 900 Ft
+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!